Twitter LinkedIn YouTube

Welkom bij Fortune Financial Assessment

Human first then the figures, transparency & target.

Fortune Financial Assessment is een klein maar dynamisch kantoor en willen dat graag zo houden. Hierdoor kunnen wij u persoonlijke aandacht geven en helpen om een logisch geheel te maken van alle financiële, fiscale en/of juridische regels.

Human first then the figures

Eerst de mens, dan de cijfers. Samenwerking verloopt namelijk soepeler als er sprake is van een ‘klik’. We werken met partners uit verschillende vakgebieden in verschillende landen.

Transparency

Als het om financiële zaken gaat, houdt niemand van verrassingen. Duidelijkheid en transparantie zijn onontbeerlijk om een relatie op te bouwen.

Target

We zijn in staat te denken én te handelen op elk gewenst niveau, zowel nationaal als internationaal. Uiteraard sluit onze dienstverlening perfect aan bij het MKB, waaronder ook familiebedrijven, non-profit organisaties, zoals verenigingen en stichtingen.

Elk opdracht begint dan ook met een duidelijke offerte. Na schriftelijke acceptatie volgt een opdrachtbevestiging. Onze declaraties zijn, indien gewenst, voorzien van een specificatie van de bestede uren en verrichte werkzaamheden.